Design

“Leuk, die vindbaarheid, doordachte marketing en overtuigende teksten, maar mijn website moet ook mooi en praktisch zijn”. We hoorden het diverse klanten opperen en we zijn het er helemaal mee eens. Gebruiksvriendelijkheid is een vereiste voor bezoekers en het design mag best gelikt zijn. Toch?

Gebruiksvriendelijk design voor websites

Zowel de mobiele als de desktopversie van je website of webshop moet on-point zijn. Dat betekent dat de structuur voor de bezoeker in een oogopslag duidelijk moet zijn. Bijvoorbeeld waar de producten op de website of webshop staan, waar je moet klikken om een afspraak te maken of waar je kan inschrijven voor een cursus of webinar. Design focust op functionaliteit en zorgt dat bezoekers niet afhaken wanneer ze eenmaal op jouw website of webshop landen.

Een goede customer experience (CX) door uitstekend ux-design en een professionele uitstraling houden je klanten vast en genereren omzet.

Het oog wil ook wat

Het is zo vet om een nieuw idee of veranderde website omgetoverd te zien worden naar een nieuw design. Iedere keer weer als onze designers opleveren, genieten we enorm van de reacties. Toch zijn het niet alleen maar websites of webshops waar onze designers aan werken.

Net zoals tekstschrijven {LINK Tekstschrijven} passen we design in veel van onze werkzaamheden toe. Uniformiteit in alle uitingen van je organisatie via alle kanalen (multichannel) is belangrijk voor de herkenbaarheid. Op LinkedIn wil je misschien een andere doelgroep aanspreken dan op Instagram, maar de huisstijl van de post of advertentie moet eenduidig = herkenbaar zijn.

We ontwikkelen alle vormen van social media-uitingen, bedrijfspresentaties, visitekaartjes, flyers, brochures, e-books, white papers, etc. in dezelfde stijl. Dat is pas ‘shinen’!

Wil je ook alles strak op elkaar afstemmen en graag een concept design ontvangen? Of liever eerst vrijblijvend advies hoe wij denken je te kunnen helpen? Laat het ons weten.

Wil je meer informatie?

Klaar voor de volgende stap na alles wat je gelezen hebt? Laat je gegevens achter en we bellen je terug! Leuk.

    We werken voor: