E-books

E-book design in jouw huisstijl

Voor de inhoud van je e-book als download is kennis over jouw organisatie, doelgroep, branche, etc. een must. Of het nou om een goed verhaal gaat of meer een whitepaper is waarin je kennis deelt, je komt professioneel over als je aandacht besteedt aan inhoud én opmaak.

De tekst kan nog zo goed zijn, daarmee raak je je doelgroep niet alleen. Een designer kijkt met andere ogen naar een document. Is de indeling per pagina overzichtelijk? Is de tekst goed leesbaar? Is er voldoende witruimte? Welke visuals (afbeeldingen, grafieken, animaties, tabellen, etc.) ondersteunen de inhoud? Hoe komt jouw huisstijl het beste tot zijn recht in een e-book?

De samenwerking tussen jouw organisatie, de schrijver en de designer is belangrijk om tot een professionele download te komen die als jouw klantenmagneet gaat fungeren. Benieuwd hoe die samenwerking eruit ziet? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Voorbeelden van onze e-books

De e-books die we ontwikkelen vormen bijna altijd de basis voor het werven van warme leads, met behulp van e-mail marketing maken we een marketingfunnel.

Ecotec Solar

Download vandaag nog de overzichtelijke gids Weloverwogen zonnepanelen kopen. Met deze informatie weet u waar u op moet letten en waar u rekening mee moet houden voordat u in zonnepanelen investeert.

Bekijk e-book

Kuiken Praktijkmanagement

In het e-boek ‘Werken in en aan je zorgpraktijk. Hoe doe je dat succesvol?’ leer je meer inzicht te krijgen in jouw rollen binnen jouw praktijk, zodat je het spanningsveld tussen het leveren van zorg en het ondernemerschap kunt doorbreken. 

Bekijk e-book

Bouwplanvergunning.nl

Kom niet voor verassingen te staan.Ontdek welke 22 tips jou zullen helpen wanneer je gaat (ver)bouwen.

  • Goed voorbereid jouw project starten
  • Zo beknopt en volledig mogelijk
  • De snelste doorlooptijd met minder zorgen
  • Tips van ervaren bouwers
  • Kies de aannemer die bij jou past
  • Kom erachter waarmee jij geld kunt besparen

Bekijk e-book

Imbellem

Bekijk e-book

Wil je meer informatie?

Klaar voor de volgende stap na alles wat je gelezen hebt? Laat je gegevens achter en we bellen je terug! Leuk.

    We werken voor: