Home / Online marketing / SEA | Zoekmachine adverteren

SEA of zoekmachine adverteren

We zijn gek op zoekmachine adverteren, simpelweg omdat het echt werkt en je ziet snel resultaat! Met adverteren in zoekmachines als Google en BING kun je topposities bereiken. Het zijn de eerste vier posities die je ziet boven de organische resultaten.

Wat is zoekmachine adverteren precies?

Zoekmachine adverteren of SEA (Search Engine Advertising) zijn begrippen voor betaald adverteren in een zoekmachine. Dat kan op verschillende manieren. Google Ads is de grootste met Shopping netwerk, Display netwerk (banners) en Remarketing. Daarnaast zien we met BING ook hele verrassende resultaten.

Goed doordachte advertentiecampagnes trekken ultrarelevant verkeer naar jouw website. Andere mogelijke vormen van converteren zijn offerte-aanvragen, formulieren invullen en boekingen of verkopen realiseren.

Hoe werkt SEA?

Met alleen een budget vrijmaken ben je er niet. Want een vertoning wil nog niet zeggen dat je bezoeker ook echt doorklikt naar je website. Hoe aantrekkelijker en verleidelijker de advertenties zijn geschreven (kwaliteitsscore), hoe groter de klikkans.

Op basis van jouw doelen zetten we een gerichte campagne op en plannen we het monitoren en de optimalisatiestappen. Want elke campagne is anders en we willen niet relevant klikverkeer uitsluiten.

De mogelijkheden zijn divers en we combineren SEA vaak met SEO, de organische tak van zoekmachinemarketing. In een persoonlijk gesprek ontdekken we samen of SEA iets voor jouw organisatie is. Bel gerust voor een afspraak.

Wil je meer informatie?

Klaar voor de volgende stap na alles wat je gelezen hebt? Laat je gegevens achter en we bellen je terug! Leuk.

    We werken voor: