Blogs

Blogs laten jouw unieke expertise zien

Net als SEO webteksten zijn blogs ook gericht op vindbaarheid, maar dan gefocust op een detail van wie je bent en wat je kunt betekenen. Met een blogartikel kun je ook dieper ingaan op een onderwerp dat jouw product of dienst raakt, waardoor je gerichte vragen van een zoekopdracht (in Google of BING) beantwoordt.

Op je blogpagina kun je veel van jezelf laten zien. Wat maakt jou uniek? Hoe haak je in op actuele thema’s? Of wat is het ultieme voordeel van jouw product of dienst voor een specifieke doelgroep?

Blog laten schrijven

Bloggen is een vorm van inbound marketing. Je trekt verkeer naar je website, omdat Google weet dat je vragen heel duidelijk beantwoordt en omdat (terugkerende) bezoekers nieuwsgierig zijn naar nieuwe content die je plaatst.

Een blog is de ideale combinatie van vindbaarheid (op longtail keywords) en conversie. Je kunt het dynamischer maken, meer je mening ventileren of een verhaal schrijven. De kracht zit hem vooral in kwaliteit.

Ook voor blogs geldt, dat de opbouw en SEO-technieken goed in elkaar moet steken. Vind je dat lastig? Overweeg om Nederlandse of Engelse blogs te laten schrijven door een ervaren copywriter. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Wil je meer informatie?

Klaar voor de volgende stap na alles wat je gelezen hebt? Laat je gegevens achter en we bellen je terug! Leuk.

    We werken voor: