Home / Online marketing / Tekstschrijven / Social media advertenties

Social media ads

Social media advertenties zijn betaalde berichten die je heel strategisch afstemt op een bepaalde doelgroep. Dat vraagt wat van je content. Welke video, afbeelding, emoji’s, links en hashtags ga je inzetten? En als je het over tekst hebt. Welke woorden kies je? Hoe lang wordt je tekst?

Het enige juiste antwoord is dat je social media ads op maat schrijft. Ze moeten passen bij het doel van de campagne en een duidelijke call to action hebben. Wil je meer traffic naar je website of blog? Is de campagne gericht op naamsbekendheid of om jouw download onder de aandacht te brengen? Of wil je een monsterblog onder de aandacht brengen bij meerdere doelgroepen? Het kan met gerichte social media ads.

Social media ads laten schrijven

De Digitaal Betrokken methode is gebaseerd op de buyer en customer journey. Afhankelijk van het social kanaal én fase waarin je doelgroep zit, kiezen we heel bewust voor bepaalde woorden en tone of voice.

Benieuwd hoe een campagne er voor jou uit kan zien? Ontdek het aan de hand van een voorbeeld. Neem gewoon even contact op en vraag ernaar. We helpen je graag.

Wil je meer informatie?

Klaar voor de volgende stap na alles wat je gelezen hebt? Laat je gegevens achter en we bellen je terug! Leuk.

    We werken voor: