Home / Online marketing / Online marketing bureau Rotterdam

Marketing bureau Rotterdam, Marketingbureau Rotterdam

Online marketing bureau Rotterdam

Als toonaangevend online marketing bureau in Rotterdam, biedt Digitaal Betrokken een breed scala aan online marketingdiensten die bedrijven helpen hun online vindbaarheid te verbeteren. Van zoekmachine adverteren tot zoekmachine optimalisatie (SEO), email marketing, social media adverteren, website ontwikkeling en design, wij helpen bedrijven in Rotterdam en daarbuiten hun online doelen te bereiken via verschillende online kanalen. Om potentiële klanten te gaan benaderen starten we altijd met het maken van een online marketing strategie.

We zien de meest professionele websites voorbij komen, prachtige websites maar toch zijn deze niet altijd conversiegericht. Daarom betrekken we onze conversie specialisten bij ieder traject, met behulp van conversie optimalisatie zorgen we voor blije klanten. Alles voor een goed online resultaat!

Onze online strategieën kunnen uiteenlopen van social media marketing tot en met Google Adwords campagnes. Afhankelijk van jouw doelstellingen specifieke doelgroep komen we tot de beste online strategie.

Onze online marketing diensten in Rotterdam

Onze uitgebreide dienstenportfolio stelt ons in staat om bedrijven in Rotterdam en daarbuiten te ondersteunen bij het behalen van hun online doelen. Met een bewezen staat van dienst en een team van ervaren professionals zijn we in staat om effectieve strategieën te ontwikkelen en uit te voeren die de online aanwezigheid van bedrijven versterken en de gewenste resultaten opleveren. Onze diensten omvatten onder andere:

  • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
  • Zoekmachine-adverteren (SEA)
  • Sociale media marketing
  • Contentmarketing
  • E-mailmarketing
  • Conversieoptimalisatie
  • Webanalyse

In de volgende alinea’s zullen we dieper ingaan op elk van deze diensten.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wij vinden het enorm belangrijk zoekmachine optimalisatie toe te passen. Misschien nu juist met de komst van allerlei .ai tools nu nog wel belangrijker om aan je autoriteit te werken om beter naar voren te komen in de organische resultaten. Zoekmachine optimalisatie bestaat diverse werkzaamheden die soms best moeilijk te begrijpen zijn, daarom maken we het graag inzichtelijk met behulp van aantoonbare resultaten.

Als online marketing expert in zoekmachine optimalisatie (SEO) kunnen wij je website optimaliseren voor de zoekmachines en ervoor zorgen dat jouw bedrijf beter gevonden wordt in de zoekresultaten. Door middel van een uitgebreid zoekwoordonderzoek, technische optimalisatie en het creëren van hoogwaardige content kunnen wij ervoor zorgen dat jouw website hoger scoort in de zoekresultaten en meer organisch verkeer genereert.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Als gecertificeerd Google Ads en Bing Ads online marketingbureau kunnen wij je helpen bij het opzetten en uitvoeren van effectieve zoekmachine advertentiecampagnes. Met behulp van doelgerichte targeting, aantrekkelijke advertenties en effectieve call-to-actions kunnen wij ervoor zorgen dat jouw bedrijf op relevante termen goed zichtbaar is in zoekresultaten en meer leads genereert.

Social media marketing

Als experts in social media adverteren kunnen wij jouw bedrijf helpen om effectieve advertentiecampagnes op te zetten op verschillende social media platforms. Met behulp van doelgerichte targeting, aantrekkelijke advertenties en effectieve call-to-actions kunnen wij ervoor zorgen dat jouw bedrijf meer leads en klanten genereert via social media.

Content marketing (tekstschrijven)

Sterke en relevante content is cruciaal om de aandacht van je doelgroep te trekken en te behouden. Onze contentmarketingstrategie omvat het creëren van boeiende blogs, artikelen, ebooks, mailfunnels, video’s en andere vormen van content die aansluiten bij de interesses en behoeften van je doelgroep. We zorgen ervoor dat je merkwaarde wordt gecommuniceerd en dat je autoriteit opbouwt in je branche. Met zowel Nederlandse als Engelstalige copywriters is tekstschrijven een veel terugkerende, noodzakelijke en effectieve bezigheid voor ons.

Email marketing

Met behulp van effectieve email marketingcampagnes kunnen wij jouw bedrijf helpen om meer leads en klanten te genereren. Door middel van doelgerichte segmentatie, aantrekkelijke content en effectieve call-to-actions kunnen wij ervoor zorgen dat jouw email campagnes beter presteren en meer conversies opleveren. Met e-mail campagnes die geautomatiseerd opgezet zijn kun je enorm creatieve campagnes opzetten die je in principe maar eenmalig op hoef te zetten waardoor je meer beschikbare tijd hebt voor andere zaken.

Conversieoptimalisatie

Conversie optimalisatie richt zich op het verbeteren van de gebruikerservaring (UX design) op je website met als doel het verhogen van het aantal bezoekers dat daadwerkelijk actie onderneemt, zoals het plaatsen van een bestelling of het invullen van een formulier. We analyseren je website, identificeren knelpunten en implementeren verbeteringen om de conversieratio te verhogen.

Webanalyse

Webanalyse is een essentieel onderdeel van het optimaliseren van je online marketinginspanningen. We bieden gedetailleerde inzichten in het gedrag van je website bezoekers, zodat je kunt begrijpen hoe de interactie is met je site en waar er mogelijkheden zijn voor verbetering. Met behulp van geavanceerde analysehulpmiddelen kunnen we informatie verzamelen over het aantal bezoekers, de herkomst van het verkeer, het navigatiegedrag op de site en andere waardevolle statistieken.

Door deze gegevens te analyseren, kunnen we trends en patronen identificeren, zwakke punten in de gebruikerservaring herkennen en mogelijkheden vinden om de conversieratio te verbeteren. We stellen gedetailleerde rapportages op die je inzicht geven in de prestaties van je website en de effectiviteit van je marketingcampagnes. Op basis van deze inzichten kunnen we vervolgens aanbevelingen doen en optimalisatiestrategieën implementeren om je online resultaten te verbeteren.

Of het nu gaat om het meten van de prestaties van specifieke landingspagina’s, het volgen van de effectiviteit van advertentiecampagnes of het begrijpen van het gedrag van je gebruikers, webanalyse helpt je om datagestuurde beslissingen te nemen en je online marketinginspanningen te optimaliseren.

Door webanalyse als integraal onderdeel van onze dienstverlening aan te bieden, streven we ernaar om transparantie te bieden, je te voorzien van waardevolle inzichten en je te helpen je online doelen te bereiken.

Website ontwikkeling en design

 

Als full-service online marketing bureau kunnen wij jou helpen bij het ontwerpen en ontwikkelen van een professionele en effectieve website. Van het ontwerp en de ontwikkeling tot het onderhoud en de optimalisatie, wij zorgen ervoor dat uw website een effectief middel is om meer leads en klanten te genereren.

Digitaal Betrokken naast Centraal station

Benieuwd naar wat Digitaal Betrokken voor jouw bedrijf kan betekenen? Wij nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens een telefonisch of persoonlijk gesprek kunnen wij jou meer vertellen over onze diensten en hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen om online te groeien.

Als blijk van onze expertise bieden wij jou graag een vrijblijvende scan aan van de huidige situatie van jouw online aanwezigheid. Hierbij geven wij concrete punten aan hoe jouw bedrijf online kan verbeteren in onze ogen. Zo krijg je een goed beeld van onze werkwijze en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Neem contact met ons op via telefoon of e-mail om een afspraak te maken voor een vrijblijvende kennismaking. Wij staan klaar om jou te helpen bij het realiseren van online succes!

Wil je meer informatie?

Met onze expertise in social media marketing zijn lokale bedrijven bij Digitaal Betrokken aan het juiste adres om hun online aanwezigheid te versterken. Ons toegewijde online marketing team begrijpt het belang van het bereiken van de juiste doelgroep via effectieve online marketingcampagnes. Wij geloven sterk in het benutten van de kracht van sociale media om potentiële klanten te bereiken en te betrekken. Of je nu op zoek bent naar meer zichtbaarheid op platforms zoals Facebook, Instagram, LinkedIn of Twitter, ons team staat klaar om je te helpen bij het creëren en uitvoeren van succesvolle social marketing strategieën die resultaten opleveren voor jouw bedrijf.

Klaar voor de volgende stap na alles wat je gelezen hebt? Laat je gegevens achter en we bellen je terug! Leuk.

 

Wil je meer informatie?

Klaar voor de volgende stap na alles wat je gelezen hebt? Laat je gegevens achter en we bellen je terug! Leuk.

    We werken voor: