Website ontwikkeling Rotterdam

 

Potentiële klanten

Ben je op zoek naar een krachtige online aanwezigheid voor je bedrijf in Rotterdam? Het hebben van een professionele website is essentieel in het huidige digitale tijdperk, omdat het dient als het gezicht van jouw merk en een cruciale rol speelt in het aantrekken en binden van klanten.

In de afgelopen jaren heeft Rotterdam zich ontpopt als een bruisend centrum voor bedrijven, met een toenemend aantal ondernemers en startups die naar de stad trekken. Met zo’n hevige concurrentie is het hebben van een goed ontworpen, conversiegerichte en functionele website belangrijker dan ooit. Het helpt je niet alleen om geloofwaardig over te komen, maar stelt je ook in staat om je producten of diensten aan een breder publiek te laten zien.

Het maken van een website kan echter een complex en tijdrovend proces zijn. Met talloze opties en technische aspecten om te overwegen, is het gemakkelijk om bepaalde cruciale elementen over het hoofd te zien die je online aanwezigheid kunnen maken of breken. In dit artikel gaan we in op de veelgemaakte fouten die je moet vermijden bij het ontwikkelen van een website in Rotterdam, zodat je over alle tools en kennis beschikt die nodig zijn om een succesvolle website te ontwikkelen die potentiële klanten aantrekt!

Professionele website laten maken Rotterdam

Bij het laten maken van een professionele website in Rotterdam zorgen wij ervoor dat potentiële klanten uw bedrijf online kunnen vinden en nieuwe klanten aantrekken. Ons team van ervaren webdesigners werkt nauw samen met u om een unieke en effectieve website te creëren die aansluit bij jouw specifieke wensen en behoeften.

Het proces begint met een persoonlijk gesprek waarin we jouw bedrijf leren kennen en je doelen en doelgroep vaststellen. Vervolgens gaan onze webdesigners aan de slag om een website te ontwerpen die zowel visueel aantrekkelijk als gebruiksvriendelijk is. Met jarenlange ervaring en technische kennis zorgen wij er ook voor dat uw website zoekmachine vriendelijk is en een goede basis heeft voor zoekmachine optimalisatie.

Tijdens het ontwikkelproces houden we uouw op de hoogte en betrekken we je bij elke stap. Jouw input en feedback is van groot belang om ervoor te zorgen dat de website volledig aan de verwachtingen voldoet. Ons team staat altijd klaar om jullie vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen door te voeren.

 

jaar ervaring

Stapenplan website ontwikkelen Digitaal Betrokken Rotterdam

We hanteren een gestructureerd stappenplan bij het ontwikkelen van een website, waarbij rekening wordt gehouden met alle fasen, van de offerte tot en met de oplevering, hosting en het beheer na de oplevering. Hieronder volgt een algemeen stappenplan dat een goed beeld geeft van de stappen die we nemen:

 1. Behoefteanalyse en offertefase:
  • Wij voeren een grondige analyse uit van jouw behoeften en doelstellingen.
  • Op basis daarvan stellen wij een gedetailleerde offerte op, waarin we het projectbereik, de functionaliteiten, de planning, de kosten en andere relevante informatie vermelden.
 2. Ontwerpfase:
  • Samen met jou creëren wij een visueel ontwerp dat aansluit bij jouw branding en de gewenste gebruikerservaring.
  • We maken wireframes en/of ontwerpschetsen om de lay-out en structuur van de website te bepalen.
  • Jouw feedback is van groot belang en we staan open voor eventuele wijzigingen voordat we het definitieve ontwerp uitwerken.
 3. Ontwikkelingsfase:
  • Ons team gaat aan de slag met de technische implementatie van het ontwerp.
  • Wij ontwikkelen de website met behulp van de door ons gekozen technologieën, programmeertalen en contentmanagementsystemen.
  • Specifieke functionaliteiten, zoals contactformulieren, e-commerce integraties en andere vereisten worden door ons geïmplementeerd.
  • Tijdens deze fase houden we regelmatig overleg met jou om de voortgang te bespreken en eventuele aanpassingen door te voeren.
 4. Testfase:
  • De ontwikkelde website wordt uitvoerig getest op verschillende browsers, apparaten en schermformaten om ervoor te zorgen dat alles naar behoren functioneert.
  • Eventuele fouten, bugs en technische problemen worden door ons geïdentificeerd en opgelost.
  • We testen ook de snelheid, responsiviteit en gebruikerservaring van de website.
 5. Oplevering en hosting:
  • Na succesvolle tests leveren wij de website officieel aan jou op.
  • We helpen je bij het opzetten van de hostingomgeving voor de website.
  • Indien nodig kunnen we ook de domeinregistratie en DNS-configuratie voor je afhandelen.
 6. Beheer en onderhoud:
  • Wij bieden aanvullende diensten voor het beheer en onderhoud van jouw website na de oplevering.
  • Dit omvat regelmatige updates van de website, het oplossen van eventuele problemen, het installeren van beveiligingspatches en het bieden van technische ondersteuning.
  • We helpen je ook met het monitoren van de prestaties van de website en optimalisatie voor een betere gebruikerservaring en zoekmachineoptimalisatie.

Bij Digitaal Betrokken passen wij dit stappenplan toe om ervoor te zorgen dat jouw websiteontwikkelingsproject soepel en succesvol verloopt.

Lijkt dit je wat? Ons kantoor zit letterlijk direct naast het Centraal Station in Rotterdam, kom geruct langs voor een bak koffie om jou uitdagingen te bespreken.

website ontwikkeling

 Aanvullende diensten voor het ontwikkelen van een website in Rotterdam

Bij Digitaal Betrokken bieden we niet alleen websiteontwikkeling, maar ook een breed scala aan aanvullende diensten om ervoor te zorgen dat jouw online aanwezigheid optimaal presteert. Ons team van experts is gespecialiseerd in zoekmachineoptimalisatie (SEO) en helpt je graag om je website beter vindbaar te maken in zoekmachines zoals Google. We voeren grondige analyses uit, optimaliseren de technische aspecten van je website en zorgen voor relevante en geoptimaliseerde inhoud.

Daarnaast bieden we ook diensten op het gebied van emailmarketing, waarbij we helpen bij het opzetten van effectieve emailcampagnes om je doelgroep te bereiken en te betrekken. Onze expertise in SEO-tekstschrijven stelt ons in staat om hoogwaardige content te creëren die niet alleen aantrekkelijk is voor gebruikers, maar ook geoptimaliseerd is voor zoekmachines.

Bij Digitaal Betrokken denken we niet alleen tijdens, maar ook na de oplevering van de website met je mee. We bieden voortdurende ondersteuning en adviseren je over hoe je de prestaties van je website kunt verbeteren, hoe je je online zichtbaarheid kunt vergroten en hoe je het meeste kunt halen uit je digitale marketinginspanningen. Ons doel is om een langetermijnrelatie met onze klanten op te bouwen en hen te ondersteunen bij elke stap van hun digitale groei.

Met onze uitgebreide diensten op het gebied van zoekmachineoptimalisatie, emailmarketing, SEO-tekstschrijven en voortdurende ondersteuning, zorgen we ervoor dat jouw website niet alleen een indrukwekkende online aanwezigheid heeft, maar ook daadwerkelijk resultaten oplevert en jouw bedrijf helpt te groeien.

 

weddesign team

Ontdek de Voordelen van Website Ontwikkeling in Rotterdam

Het werken met onze professionele websitebouwers heeft vele voordelen. Met ruime ervaring en een groot klantenbestand kunnen wij u verzekeren van een professionele online aanwezigheid. Daarnaast bieden wij extra diensten zoals het opzetten van een blog module of het optimaliseren van uw website voor mobielgebruik. Tot slot bieden wij een persoonlijke aanpak en direct contact met een contactpersoon, zodat uw verzoeken en vragen snel worden afgehandeld.

Een van de grote voordelen van samenwerken met ons team in Rotterdam is het persoonlijk contact. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en uw specifieke wensen te bespreken. Onze experts zullen ervoor zorgen dat uw website uniek is en perfect past bij uw bedrijfsidentiteit.

Transparante prijsstelling is voor ons van groot belang. U weet precies waar u aan toe bent en er zijn geen verrassingen achteraf. Wij streven ernaar uw website zo snel mogelijk op te leveren, omdat wij begrijpen hoe belangrijk een goede online aanwezigheid is voor uw bedrijf. En dat is nog niet alles. Onze  nazorg zorgt ervoor dat u altijd bij ons terecht kunt voor ondersteuning en aanpassingen aan uw website. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

webdesign bureau

Onze focus ligt op een prettige samenwerking en klanttevredenheid.

Bij website ontwikkelen Rotterdam ligt onze focus op een prettige samenwerking en klanttevredenheid. Wij geloven dat een goede relatie met onze klanten essentieel is om succesvolle resultaten te behalen. Daarom staan wij altijd klaar om met onze klanten mee te denken en hen te begeleiden bij het ontwikkelproces van hun website.

Ons ervaren team heeft jarenlange ervaring en technische kennis in webdesign en ontwikkeling. Wij begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft en daarom vinden wij het belangrijk om te luisteren naar hun specifieke wensen. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld het WordPress CMS, garanderen wij niet alleen een goede gebruikerservaring, maar ook indrukwekkende en professionele websites.

Wij streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen. Wij bieden een persoonlijke aanpak, waarbij direct contact met onze klanten centraal staat. Dit betekent dat wij altijd beschikbaar zijn om vragen te beantwoorden, feedback te geven en verzoeken van klanten snel te verwerken.

Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van een professionele online aanwezigheid.

tevreden klanten

Contact

Bij Digitaal Betrokken zijn we gepassioneerd over het ontwikkelen van websites die uw bedrijf in Rotterdam laten schitteren. Met onze expertise en toewijding streven we ernaar om websites te creëren die de verwachtingen overtreffen en uw doelen realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken en te ontdekken hoe we samen een op maat gemaakte website kunnen ontwikkelen die uw merk versterkt en uw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten brengt.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw website-ambities waar te maken.