Home / Online marketing / SEO | Zoekmachine optimalisatie / Keyword mapping en visuele weergave

Mapping en visuele weergave

SEO keyword mapping betekent de beste keywords uit het zoekwoordenonderzoek zo optimaal mogelijk verdelen over de landingspagina’s van jouw website.

Want stel: de verbeterpunten uit de technische analyse  zijn afgevinkt en het zoekwoordenonderzoek staat te shinen in je mailbox. Hoe bepaal je welke zoekwoorden het beste bij je productpagina’s passen? Of je homepage? Wat zeggen de gevonden zoekwoorden over de volgorde van je website-inhoud (content)? En hoe verwerk je de keywords in de teksten?

Een SEO specialist weet de keywords op waarde te schatten. Hij koppelt ze aan de best beschikbare landingspagina’s en adviseert je over de volgorde ervan. De mapping en het overzicht geven ook aan welke pagina’s het beste toegevoegd of gewijzigd worden voor een optimale vindbaarheid in de zoekmachines. Daarnaast biedt mapping inzicht in de interne linkstrategie van de website.

Wat je ontvangt, is een duidelijk overzicht van je jouw websitepagina’s (uitgebreide sitemap) in de meest optimale volgorde met te koppelen hoofdkeywords en secundaire zoekwoorden en de ideale URL. Met deze basis kan je websitebouwer en tekstschrijver aan de slag om een nieuw platform te creëren of de bestaande te wijzigen.

Klinkt het allemaal wat technisch? Vraag naar een inzichtelijk voorbeeld. Neem contact met ons op, dan sturen we het direct naar je toe.

Wil je meer informatie?

Klaar voor de volgende stap na alles wat je gelezen hebt? Laat je gegevens achter en we bellen je terug! Leuk.

    We werken voor: